Geen investering, wel een hoge besparing!

Door de extreem hoge energietarieven stijgt de vraag naar zonnepanelen enorm. Nu is er sprake van een doorbraak in de zonnepanelenmarkt, omdat een oplossing is gevonden voor woningbezitters die zonnepanelen willen plaatsen, maar geen eigen investering willen doen.

Nieuw en revolutionair concept
Nederlandse Solar Maatschappij heeft met hun nieuwe en aantrekkelijk concept voor een doorbraak gezorgd zodat veel meer consumenten nu zonnepanelen kunnen plaatsen. Heeft u geen trek in een eigen investering? Via Nederlandse Solar Maatschappij kunt u toch zonnepanelen laten plaatsen en direct starten met besparen.

De Nederlandse Solar Maatschappij werkt uitsluitend met de beste producten. Zij geloven in de producten die ze leveren en willen dat u optimaal rendement hebt. Op alle producten is sprake van 30 jaar productgarantie en 30 vermogensgarantie.

Geen eigen geld nodig

Best geteste zonnepanelen

Vakkundige installatie in 1 dag

Volledige ontzorging

30 jaar productgarantie

Geen last van stijgende energieprijzen

 
U bent verzekerd van een vooraf ingecalculeerde opbrengst. Is de opbrengst niet zoals afgesproken? De Nederlandse Solar Maatschappij lost het kosteloos voor u op.

Kwalitatieve zonnepanelen
De Nederlandse Solar Maatschappij levert zonnepanelen met wereldwijd het hoogste rendement en de beste kwaliteit. Elk paneel is afzonderlijk getest en gecertificeerd. Daarnaast zijn de zonnepanelen TüV en ISO gecertificeerd.