Zonnepanelen goedkoper dan ooit!

Zonnepanelen zijn een slimme investering! Je energierekening blijft maar stijgen. En het einde is nog niet in zicht, dus besparen op hoge energiekosten is belangrijker dan ooit! De prijs van zonnestroom is de afgelopen jaren razendsnel gedaald. Zonnepanelen worden steeds goedkoper. Maar hoe kies je zonnepanelen? Vraag eens een persoonlijke offerte bij Eneco aan.

Eneco biedt kwalitatieve zonnepanelen voor een duurzamer huis. En ze helpen je met alles: financieringsmogelijkheden en subsidies worden kosteloos voor je op een rijtje gezet. Je krijgt jarenlang productgarantie. Hoeveel panelen je nodig hebt weet je binnen een paar minuten. Ook je besparing en hoeveel energie je opwekt hoor je direct. Klinkt goed toch?

Interesse gewekt?

Leuk! Eneco werkt samen met Suniverse. Zo maak je gebruik van jarenlange deskundig ervaring met de installatie van zonnepanelen. In een gratis adviesgesprek bespreken de experts van Suniverse jouw wensen en situatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één. Handig toch? En je hoeft geen klant te zijn van Eneco! Iedereen kan zonnepanelen van Eneco op z’n dak plaatsen.

Klantwaardering: 8,3

Daarom kiest u voor zonnepanelen van Eneco:

25 jaar vermogensgarantie

Minstens 10 jaar productgarantie

Professionele en ervaren monteurs

Hulp bij financiering

Vanaf dag 1 een lagere energierekening

Ook als u geen klant bent bij Eneco

Financieel advies
Met zonnepanelen op je dak gaat je energierekening direct omlaag én er zijn financiële regelingen om je te helpen. De experts van Eneco/Suniverse geven gratis financieel advies over bijvoorbeeld subsidies. En bij de aanschaf van zonnepanelen kom je mogelijk in aanmerking voor 21% btw-teruggave! Met de btw-service van Suniverse wordt dit allemaal voor je geregeld.